Klusjesman een betaalbare vakman!

Klusjesmannen, wie kent ze niet? Iedereen weet wel iemand die klusjes uitvoert. Toch zit er wel een degelijk verschil tussen iemand die wel eens een klusje doet, of een professionele klusjesman. De klusjesmannen die wij in dienst hebben mogen we eigenlijk niet eens klusjesmannen noemen. Allemaal zijn ze in het bezit van een bouw-diploma’s en hebben zich daarbij gespecialiseerd in een tak van de bouw.

Wij praten dan ook liever over de stukadoor, timmerman, loodgieter en ga zo maar door. Doordat al onze klusjesmannen goed opgeleid zijn en ook ervaring hebben opgedaan in hun specialisme, kunnen wij u vakkundigheid, kwaliteit en een goede service garanderen.

Door het inhuren van een allround klusjesman beschikt u over een betaalbare vakman

[singlepic id=17 w=160 h=100 float=left]
Wij voeren alle soorten klussen uit. Van grote projecten zoals het bouwen of verbouwen van woningen, tot kleine projecten als het leggen van een vloer of het schilderen van wanden en plafonds. Onder de pagina Klussen kunt u een idee krijgen van een groot gedeelte van onze werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over onze klusjesmannen of werkzaamheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: